Engelsk

Højdemål

08. marts 2010 af Mintosh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Hvordan regnes de engelske højde mål, jeg ved det er noget med feets og inches, men gad godt vide hvordan det fungerer ;)

Håber nogen kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

1 mile = 1760 yards

1 yard = 3 feet

1 foot = 12 inches

1 inch = 2,54 cm

Ved hurtigregning kan man regne med 30 cm til 1 foot. En person, der måler 180 cm, er derfor ca. 6 ft i højden. Skal man angive en persons højde med finere præcision end 1 inch, angives brøkdel af inches i form af halve eller kvarte inches, for eksempel 5 ft 7 3/4 inches. Antallet af feet angives undertiden med markeringen ', og antallet af inches med markeringen ", for eksempel 5' 7 3/4".


Svar #2
09. marts 2010 af Mintosh (Slettet)

Ok tusin tak :)


Skriv et svar til: Højdemål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.