Engelsk

Eksamen

03. juni 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej med jer. Jeg skulle spørge om du/I har nogen 9. klasses eksame opg liggende, ville jeg meget gerne ha' hvis i nu ville uploader dem. Eller kender nogen hjemmesider hvor man kan se de gamle eksame opg.
PÅ FORHÅND TAK!

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2003 af MarieBS (Slettet)

Tænker du på ekstemporaltekster?

Svar #2
03. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

ja også det, bare nogle tekster som man får/fik til eksamerne.

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2003 af MarieBS (Slettet)

Da jeg var til eksamen efter 9. var det noget med at vi fik en ret kort tekst (en halv side, eller sådan noget), og et lydbånd med ind til forberedelsen. Så vidt jeg husker var der god tid til både at læse teksten grundigt og høre båndet et par gange.

Jeg tror teksterne varierer meget, eftersom det vist er censoren der vælger dem helt frit. Den jeg trak, handlede om en dreng der kom på boarding school og båndet var om en pige der løb hjemmefra...

Jeg ved ikke helt hvad du mener med opgaver... Det er da mundtlig afgangsprøve vi snakker om, ikke?

Svar #4
04. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Jeg har ikke lige nogle opgaver liggende, men det bedste råd jeg kan give dig er, at du starter med at høre båndet først, indtil du er sikker på indholdet. Teksten har man jo til eksaminationen og kan skimme lidt i den, hvis man ikke lige nåede at forstå det hele. Når du hjemmefra skal forberede dig har jeg god erfaring med de såkaldte mindmaps, hvor du i midten har et emne der er blevet opgivet -på den måde kan du perspektivere og tale ud over teksten, hvilket virkelig er bonus

Svar #5
05. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Får man både et bånd og en tekst man skal fortælle hvad det handler om??? jeg troede bare at båndet hørte til teksten, men åbenbart ikke eller hvad???

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. juni 2003 af MarieBS (Slettet)

Jeg tror lærer og censor bestræber sig på at båndet og teksten kan presses ind under det samme tema, men båndet er ikke en indtaling af teksten.

Skriv et svar til: Eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.