Samfundsfag

Klumme om velfærd

12. april 2010 af Shulla (Slettet)

Hej. Jeg skal aflevere en skriftlig opgave om velfærd, men jeg aner ikke hvordan man gør eller hvad man kan skrive om.
Nogle der har nogle forslag til hvordan man skal skrive en klumme?
Skal jeg skrive min mening og velfærdstaten generelt eller??

selve opgaven lyder således:  

Skriv en avisklumme om velfærd.

En avisklumme skrives af en person, der ikke er ansat på avisen, og udtrykker en mening om et emne, i dette tilfælde om velfærd. Det er ofte en person, med et særligt kendskab til emnet, f.eks. en sygeplejerske, der skriver om patientbehandling. Skribenten skal argumentere for sin mening, og I skal huske også at argumentere med samfundsfaglige argumenter.

Klummen skal være på ca. 1,5 A4-side. I må godt sætte et billede ind af jer selv og evt. et andet billede, der kan perspektivere teksten. Og I må gerne ’sætte’ teksten for avisen.

tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2010 af morten79

Ja i en klumme skal du bestemt også skrive hvad du selv mener, men det er vigtigt at du alligevel får området indkredset på en god måde. Altså det du vil have en holdning til. Det kan sagtens være en lille del af velfærdssamfundet, f.eks. den skole hvorpå du går. Så skal du kort skrive hvorledes denne skole er en del af det danske velfærdssamfundt og hvad der evt. karakteriserer den. I denne fremstillinger må der så gerne fremgå nogle problemstillinger som du herefter kan komme med dine personlige holdninger til. I øvrigt nogle holdningen som ofte er baseret på en viden som ikke mange andre har (f.eks.hvordan det er at gå i 9.klasse på netop din skole..;-)


Svar #2
12. april 2010 af Shulla (Slettet)

 okay tusind tak for dit svar, det hjalp meget :-)


Skriv et svar til: Klumme om velfærd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.