Engelsk

Eksamensprojekt (EP) - Billy Holiday

17. april 2010 af lisalefteyes (Slettet)

Jeg skriver EP i musik og Engelsk og vil derfor hører om der er nogen, der har arbejdet med Billie holiday????

Evt med numrene, Strange fruit, God bless the child og My Man, What is this thing called love?. Det kunne være nogen havde lavet en musikalsk analyse af numrene og det ville være fedt, hvis nogen har mulighed for at hjælpe.

Min problem formulering lyder således -

Problemformulering: Har Billie Holidays barndom haft indflydelse på hvordan hendes musikalske karriere og kærlighedsliv har udspillet sig? Og kommer dette til udtryk i hendes sange?

Med udgangspunkt i bogen Lady sings the blues, har jeg valgt at belyse Billie Holidays barndom og ved hjælp af Strange fruit, God bless the child, My man & What is this thing called love? vil jeg analysere om og i så fald hvordan hendes barndom har påvirket hendes kærlighedsliv og musikalske karriere som voksen.

Til sidst vil jeg diskutere om hvorvidt hendes engagement i samfundsdebatten har været med til at påvirke andre kunstnere til at bruge deres musik som politisk talerør.
I må meget gerne henvende jer til mig for jeg har pænt meget brug for hjælp, er lidt usikker på hvordan jeg skal gennemarbejde min synopsis ???


Skriv et svar til: Eksamensprojekt (EP) - Billy Holiday

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.