Andre fag

Eksamen - Franskbrød

28. februar 2005 af OrmstrupDK (Slettet)
Nogen der har nogle ideer til hvad man kan lave af forsøg med franskbrød? Har selv tænkt at kigge på noget konservering, hævetid.. og ja...det er så de, ideer jeg har...!! Nogen der har andre?

På forhånd tak!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2005 af *A* (Slettet)

Hvad? I kemi? Fysik? Hvorfor til eksamen? Tja hvad er pointen?

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2005 af Katty (Slettet)

Mål saltindholdet.

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2005 af Mmusse (Slettet)

Hey. Har du også proces & levnedsmiddel?? :D Ser, at du går på HTX.. Jeg har nemlig også Proces.. Og har også lavet et projekt om franskbrød. Vi undersøgte bare noget mht. hævetid og CO2-udviklingen. Og så lavede vi selvfølgelig analyser derpå. Det var proteinbestemmelse (Kjeldahl-metoden), fedtstofbestemmelse (Soxlet), askebestemmelse, tørstofindhold og kulhydratbestemmelse. Det kunne du evt. også bare gøre. :)

Skriv et svar til: Eksamen - Franskbrød

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.