Samfundsfag

Aflevering

23. april 2010 af Camen (Slettet)

Hej, har brug for hjælp til at få min aflevering rettet igennem for fejl.

Er der en som har mulighed?

Hilsen Caroline

Vedhæftet fil: Grænser for politik 1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2010 af Ade (Slettet)

Jeg skrev selv netop den opgave sidste år til min eksamen. Jeg har ikke opgavesættet hos mig, men jeg kan se, at jeg i min opgave har et punkt der hedder 1c i fællesdelen. Har du overset den eller har du indgået en aftale med din underviser om ikke at lave den?

Jeg synes generelt din delopgave er en anelse for redegørende. Eksempelvis kunne du være mere analyserende i første del af delopgaven. Hvorfor tror du danskerne har de synspunkter de har? Hvorfor synes danskerne generelt det er en god idé at være medlemmer af EU? Hvorfor ser danskerne dog samtidig negativt på tyrkisk medlemskab af EU?

I anden del af delopgaven synes jeg du skal overveje, hvorfor Fogh Rasmussen administrationen tog beslutningen om at deltage i invasionen af Irak, hvis det lader det at have mindsket dansk sikkerhed. Hvad mener AFR generelt om kollektive sikkerhedsorganisationer som FN? Hvad er hans holdning til dansk historisk udenrigspolitik (specielt samarbejdspolitikken under anden verdenskrig)? Hvordan er hans forhold til USA og den daværende præsident George W. Bush?

Hvis du har tid synes jeg du skal prøve at overveje disse ting inden du afleverer din opgave.


Svar #2
24. april 2010 af Camen (Slettet)

Okay, mange tak for dine rettelser

1c indgår ikke i min opgave, har en fornemmelse af at min lærer har glemt at tage den med ellers havde jeg lavet den.

er det evt. muligt at du kan rette den igennem, og sende den rettede tilbage til mig, så jeg kan se dine rettelser?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2010 af Ade (Slettet)

Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår hvad du mener. Jeg har jo kigget den igennem og skrevet hvad jeg synes, der mangler. Jeg tror ikke du har så mange 'fejl' i den, jeg synes bare du mangler at overveje de ting jeg skrev tidligere. Hvad er det du vil have rettet?


Svar #4
24. april 2010 af Camen (Slettet)

Okay, det var mere mht. stavefejl, og hvis du  gad at markere i teksten hvor du gerne så jeg inddrage det du skriver jeg mangler. Det ville være lidt nemmere for mig hvis du kunne vise mig hvor i teksten jeg kunne skrive det du nævner.

Hilsen caroline


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2010 af Ade (Slettet)

Søde ven, det har jeg fortalt dig. Jeg har opstillet en række forslag du kan integrere i henholdsvis første og anden del af delopgaven. Det er op til dig selv, hvor du vil flette det ind (hvis du vil, selvfølgelig).

Stavefejl er ligegyldige, det gider jeg ikke rette. Hvis indholdet er godt, vil din lærer være ligeglad med en sproglig fejl hist og her.


Svar #6
24. april 2010 af Camen (Slettet)

okay tak for hjælpen


Skriv et svar til: Aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.