Samfundsfag
Den amerikanske drøm
27. april 2010 af
wilmahøst (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
<p class="MsoListParagraphCxSpFirst" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space:auto;
text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1">Jeg har om den amerikanske drøm i AT, og ville høre om der var nogle der kunne hjælpe mig med at svare på nogle af mine problemstillinger? :)
<p class="MsoListParagraphCxSpFirst" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space:auto;
text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1"><span style="mso-bidi-font-family:Cambria;
mso-bidi-theme-font:minor-latin">1. Hvad går den amerikanske samfundsmodel ud på?
<p class="MsoListParagraphCxSpMiddle" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space:
auto;text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1"><span style="mso-bidi-font-family:Cambria;
mso-bidi-theme-font:minor-latin">2. Hvad er essensen af den amerikanske drøm, og er der kun én definition?
<p class="MsoListParagraphCxSpMiddle" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space:
auto;text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1"><span style="mso-bidi-font-family:Cambria;
mso-bidi-theme-font:minor-latin">3. Er den amerikanske drøm universel?
<p class="MsoListParagraphCxSpMiddle" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space: auto;text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1"><span style="mso-bidi-font-family:Cambria; mso-bidi-theme-font:minor-latin">4. Hvordan kan det være at folk immigrer til USA? <p class="MsoListParagraphCxSpMiddle" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space: auto;text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1"><span style="mso-bidi-font-family:Cambria; mso-bidi-theme-font:minor-latin">5. <span style="mso-bidi-font-family:Cambria; mso-bidi-theme-font:minor-latin"> Hvordan påvirker Barack Obama og hans opfyldelse af den amerikanske drøm befolkningen? <p class="MsoListParagraphCxSpLast" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space:auto; text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1"><span style="mso-bidi-font-family:Cambria; mso-bidi-theme-font:minor-latin">6. Bagsiden af drømmen? – hvad med dem der ikke får opfyldt den amerikanske drøm? <p class="MsoListParagraphCxSpLast" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space:auto; text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1">på forhånd tak
<p class="MsoListParagraphCxSpMiddle" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space: auto;text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1"><span style="mso-bidi-font-family:Cambria; mso-bidi-theme-font:minor-latin">4. Hvordan kan det være at folk immigrer til USA? <p class="MsoListParagraphCxSpMiddle" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space: auto;text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1"><span style="mso-bidi-font-family:Cambria; mso-bidi-theme-font:minor-latin">5. <span style="mso-bidi-font-family:Cambria; mso-bidi-theme-font:minor-latin"> Hvordan påvirker Barack Obama og hans opfyldelse af den amerikanske drøm befolkningen? <p class="MsoListParagraphCxSpLast" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space:auto; text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1"><span style="mso-bidi-font-family:Cambria; mso-bidi-theme-font:minor-latin">6. Bagsiden af drømmen? – hvad med dem der ikke får opfyldt den amerikanske drøm? <p class="MsoListParagraphCxSpLast" style="margin-left:1.0cm;mso-add-space:auto; text-indent:-18.0pt;line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1">på forhånd tak
Skriv et svar til: Den amerikanske drøm
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
