Engelsk

Flertalsdannelse af substantiver

26. maj 2010 af biqqu (Slettet)

Omskriv følgende sætninger til flertal:

1) This lady wants to meet your husband --> These ladies want to meet your husband

2) That walkman was designed by a woman --> These walkmans were designed by a woman

3) His goldfish swims in an enormous bowl = His goldfishes swim in an enormous bowl

4) I find this thesis unbelievable = I find thesis' unbelievable

5) The doctor's diagnosis proved to be right = The doctors' diagnosis' proved to be right


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2010 af Yow! (Slettet)

ental      this
flertal     these


ental      that
flertal     those


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2010 af Stygotius (Slettet)

 Hmm, -den går nu ikke rigtig.

3)  flertal  "His goldfish swim in an enormous bowl.

4)  flertal  "I find these theses unbelievable.

5) flertal  "The doctor's diagnoses proved to be right."


Skriv et svar til: Flertalsdannelse af substantiver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.