International økonomi

Hjælp til International Økonomi

02. juni 2010 af Locoz (Slettet)

 Jeg er blevet stillet en opgave i IØ,men har dog et problem med én af de "under opgaver" der er.

Den indeholder et skema som er: Virkningen på BNP-væksten af en global rentestigning på 1 procent:

USA = -0,7          EU-15 = -0,5           DK =  - 1,1

(Den illustrere hvad der ville ske med de 3 områders BNP-vækst, hvis der kom en rentestigning på 1 %)

Opgaven lyder:

Hvad kan forklare, at den samfundsøkonomiske virkning af rentefaldet er forskellige i de tre områder?

Nogle der kan hjælpe? :)


Svar #1
02. juni 2010 af Locoz (Slettet)

?


Svar #2
02. juni 2010 af Locoz (Slettet)

.


Skriv et svar til: Hjælp til International Økonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.