Studiebolig

Bolig i Aalborg, husleje 2131 kr

20. august 2010 af Lveggerby (Slettet)

Meget velholt andelsrækkehus på 65 kvm, 2 værs. belliggende i det attraktive område Hasseris med udsigt over Limfjorden og direkte adgang fra stuen til syd-vest vendt flisebelagt terrasse og egen lukket have +fri parkeringsplads. Desuden er der et stort opbevaringsskur til boligen. Der er nymalet over alt  ( hvidt) og der forefindes alle hårdehvidevarer,dvs. indflytningsklar.

Boligen beliggende på blind vej i hyggelige og rolige omgivelser der både er børne samt ældre venlige. Der er få minutters gang til bus, indkøb, institutioner og grønne områder så som Mølleparken og Zoo.

Boligen kan overtages straks, da jeg har købt en anden bolig i samme gode andelsboligforening.

"Husleje" 2131 ( inkl. basis leje, renovation, vand, forsikringer, vedligeholdelse osv.)

Andelsbevis 903.081 kr ( kan evt. finaseres som "forældrekøb" eller via banken og det er vurderet udfra den offentlige ejendomvurdering og foreningens rengskab som er meget "sund")

Jeg hører gerne fra dig og kan evt. sende billeder af boligen, vedtægter, rengskab referat fra generalforsamlingen mv. så kontakt:

Lisbeth tlf 22 55 02 98, gerne på sms.


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. august 2010 af Roman Garcia

Er det ikke sjældent, at andelsboliger er gode forretninger, eftersom det kan være ganske besværligt at komme af med sit andelsbevis?


Svar #2
26. august 2010 af Lveggerby (Slettet)

Ja der florere mange rygter og myter om andelsboliger.

Der er da også god grund til at være skæptisk MEEEN hvis man bare har lidt økonomisk sans og styr på sin egen økonomi så kan enhver der også er bruger af dette site sætte sig ind i økonomien. Til Roman Garcia, du er velkommen til at henvende dig så kan jeg fremsende rengskab mv. hvis du er interesseret. ( det gælder selvfølgelig også alle I andre som læser denne side)H.er er intet skjult. Jeg bliver selv boende i samme forening, bare i anden bolig der bedre dækker mine behov.

Jeg kan  bl.a. nævne at jeg har haft over 20 fremvisninger (endnu flere forespørgelser), blot pga. beliggenheden og det gode "rygte" som foreningen har. Grunden til den endnu ikke er solgt er, at køberne ikke har haft en tilstrækkelig god kreditværdighed i deres eget pengeinstitut, dvs. ingen opsparing har eller har bundet økonomien i anden fast bolig og ikke tør stå med 2 boligere.

MVH

[email protected]


Skriv et svar til: Bolig i Aalborg, husleje 2131 kr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.