Andre fag

math...hjælp!!!

31. august 2010 af jansp (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Vilkårlige Trekanter:

1)  Bestem siden b i trekant ABC, når a= 6,4            A= 23 grader               B= 75 grader   

----------------

2) Bestem vinkel C i trekant ABC, når a= 6                c= 5                               A= 44 grader

--------------------------------------------------------------------------------------

1) Jeg ved godt hvordan man normalt finder sider i en vilkårlig trekan, men hvad gør man i sådanne situationer som denne? normalt når man skal finde sider, kender man kun 1 vinkel mens 2 sider (her er det helt omvendt)

hvad skal jeg gøre??

2) samme spørgsmål


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. august 2010 af peter lind

Brug sinusrelationerne  sin(A)/a = sin(B)/b = sin(C)/c

Opgaven hører ind under matematik ikke andre opgaver.


Skriv et svar til: math...hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.