Andre fag
Spansk Sætnigner
12. juni 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hey..
Jeg skal bruge et par gode sætninger på spansk. Det skal være noget som kan beskrive en selv, hvor man kommer fra, lidt om familie og hobby. Behøver ikke at være noget bestemt, bare at det lyder godt!.. TAK!!...
Jeg skal bruge et par gode sætninger på spansk. Det skal være noget som kan beskrive en selv, hvor man kommer fra, lidt om familie og hobby. Behøver ikke at være noget bestemt, bare at det lyder godt!.. TAK!!...
Svar #1
12. juni 2003 af Casanova (Slettet)
Hvad med?
Hola me llamo ...navn?, y vivo en ..by? Tengo un hermano y una hermana (bror og søster), y quiero que jugar fútbol fx. (hobby=fodbold)
Håber du kan bruge det...
Hola me llamo ...navn?, y vivo en ..by? Tengo un hermano y una hermana (bror og søster), y quiero que jugar fútbol fx. (hobby=fodbold)
Håber du kan bruge det...
Svar #4
12. juni 2003 af SP anonym (Slettet)
Det ville oss' vær' en go' idé at skrive hva' du laver i fritiden, f.eks. hvor du arbejder (hvis du gør det).
En mi tiempo libre (yo) trabajo en... (f.eks. un quiosco). Og til sidst sige at du går på den skole du går på. Jeg sagde: Voy a escuela en la gimnasia del estado Århus.
Lidt fyld til præsentationen :)
En mi tiempo libre (yo) trabajo en... (f.eks. un quiosco). Og til sidst sige at du går på den skole du går på. Jeg sagde: Voy a escuela en la gimnasia del estado Århus.
Lidt fyld til præsentationen :)
Svar #5
12. juni 2003 af SP anonym (Slettet)
Flere sætninger:
Tengo .. años = jeg er .. år gammel
Me gusta [escuchar la musica] = jeg kan godt lide [at lytte til musik]
Tengo .. años = jeg er .. år gammel
Me gusta [escuchar la musica] = jeg kan godt lide [at lytte til musik]
Skriv et svar til: Spansk Sætnigner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
