Engelsk

sætningsanalyse

28. september 2010 af tomaten123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej. Kunne godt bruge noget hjælp til sætningsanalyse? Er der nogle som kan forklarer mig eller hjælpe mig hvordan? 

Skal lave det på denne tekst:

Breaking the data down by gender shows that British women are the fattest in
Europe, and that almost a quarter are at least two to three stone over their ideal
weight”.
 

På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af Stygotius (Slettet)

Breaking the data down by gender shows that British women are the fattest in
Europe, and that almost a quarter are at least two to three stone over their ideal
weight”.  

"Breaking the data down by gender"  = subjekt for "shows"

"the data" = objekt for breaking

"by gender" = et adverbialled

"shows" = verballed

"that British women are the fattest in Europe" = objekt1 for "shows"

"that almost a quarter  are at least two or three stone over their ideal weight" = objekt2  for "shows"


Skriv et svar til: sætningsanalyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.