Andre fag

eksplorativ og hypotese-testende

07. oktober 2010 af Gitse (Slettet)

Hej,

Jeg ved ikke rigtigt hvad begreberne går ud på?

Hvad siger de? altså hvad betyder hypotese-testende undersøgelse? og hvad betyder en eksplorativ undersøgelse?

På forhåndtak :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2010 af mathon

hypotese = antagelse som ikke er bevist

eksplorativ = undersøgende     (eng. to explore = at udforske)


Svar #2
07. oktober 2010 af Gitse (Slettet)

 Tak !! :D


Skriv et svar til: eksplorativ og hypotese-testende

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.