Engelsk
oversættelse dansk-engelsk
11. april 2005 af
gæsten (Slettet)
HEY.
er der nogen der har lyst til at læse en oversættelses-aflevering igennem for fejl.
Er det i orden hvis jeg sender den over mail?
Skal helst rettes i dag,
på forhånd tak.
er der nogen der har lyst til at læse en oversættelses-aflevering igennem for fejl.
Er det i orden hvis jeg sender den over mail?
Skal helst rettes i dag,
på forhånd tak.
Svar #1
11. april 2005 af Fingersen (Slettet)
sæt den herind, så kigger vi på den. Der er flere til at rette og det er da en fordel
Svar #2
11. april 2005 af gæsten (Slettet)
Jeg har fra nogle venner hørt, at Deres skole arrangerer kurser I engelsk for udlændinge. Vil De være venlig at sende mig oplysninger om skolen og kurserne, herunder varighed, indhold og pris. Jeg vil endvidere gerne vide, hvilke indkvartingsmuligheder, der er i Torquay. Da jeg ikke har særlig mange penge, vil jeg bede Dem oplyse mig om eventuelle støttemuligheder.
I have heard from some friends that your school arranges courses in English for foreigners. Would you please send me information about the school and the courses, including duration, content and price. I would furthermore like to know which accommodations there is in Torquay. As I don’t have a lot of money I would ask you to inform me about eventually financial supports.
Yours sincerely,
Thomas Christiansen
Kære Jane
Jeg har nu været i Italien I tre måneder og er faldet godt til. I begyndelsen var det meget sværere, end da jeg var au pair i England. Der kunne jeg i det mindste sproget nogenlunde godt. Her kunne jeg ikke et ord, da jeg kom, men efterhånden kan jeg se, hvor meget det hjælper, at jeg har haft latin i skolen. Også de andre sprog jeg har haft, er en stor hjælp, så jeg taler allerede helt godt italiensk og får en masse ud af mit ophold hernede.
Jeg kan virkelig godt lide den italienske livsform. Vi spiser et stort måltid midt på dagen, sover et par timer, arbejder lidt og går så på indkøb, til vi igen ved nitiden spiser til middag. Herligt.
Jeg håber, I har det godt. Hils alle vennerne.
Dear Jane,
I have now been in Italy for three months and have in well. In the beginning it was harder that when I was au pair in England. There I at least, more or less, could speak the language. Here I could not speak a word when I came but gradually I can see how much it helps to have had Latin at School. Also the other language I have had is a big support so I already speak quite good Italian and get a lot out of my stay down here.
I really like the Italian way of life. We eat one big meal in the middle of the day, sleep a couple of hours, work a little and the go shopping until we again about nine o’clock have dinner. Wonderful.
I hope you all doing well. Give my regards to all my friends.
Yours,
Dorthe.
Svar #3
11. april 2005 af Fingersen (Slettet)
I have heard from some friends that your school arranges courses in English for foreigners.
Would you please send me information about the school and the courses, including duration, content and price.
I would furthermore like to know which accommodation/s/ (possibilities) there /is/(are) in Torquay.
As I /don’t/(do not) have a lot of money(,) I would /ask/(like) you to inform me about /eventually/(any) possibilities for) financial support/s/.
Dear Jane,
I have now been in Italy for three months and have /in/(adjusted) well.
In the beginning it was harder tha/t/(n) when I was au pair in England.
There I at least, more or less, could speak the language.
Here I could not /speak/(say) a word when I came(,) but (I can) gradually /I can/ see how much it helps to have had Latin /at/(in) /S/(s)chool.
Also the other language(s) I have /had/(learned) /is/(are) a big /support/(help.)
/s/(S)o I already speak (Italian) quite /good/(well) /Italian/ and (is) get(ting) a lot out of my stay down here.
I really like the Italian way of life.
We eat one big meal in the middle of the day, sleep a couple of hours, work a little and the(n) go shopping until we again about nine o’clock have dinner.
Wonderful.
I hope you all (are) doing well. Give my regards to all my friends.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Would you please send me information about the school and the courses, including duration, content and price.
I would furthermore like to know which accommodation/s/ (possibilities) there /is/(are) in Torquay.
As I /don’t/(do not) have a lot of money(,) I would /ask/(like) you to inform me about /eventually/(any) possibilities for) financial support/s/.
Dear Jane,
I have now been in Italy for three months and have /in/(adjusted) well.
In the beginning it was harder tha/t/(n) when I was au pair in England.
There I at least, more or less, could speak the language.
Here I could not /speak/(say) a word when I came(,) but (I can) gradually /I can/ see how much it helps to have had Latin /at/(in) /S/(s)chool.
Also the other language(s) I have /had/(learned) /is/(are) a big /support/(help.)
/s/(S)o I already speak (Italian) quite /good/(well) /Italian/ and (is) get(ting) a lot out of my stay down here.
I really like the Italian way of life.
We eat one big meal in the middle of the day, sleep a couple of hours, work a little and the(n) go shopping until we again about nine o’clock have dinner.
Wonderful.
I hope you all (are) doing well. Give my regards to all my friends.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: oversættelse dansk-engelsk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
