Andre fag

Corp finance spm

28. oktober 2010 af Baggeren (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Jeg har lige et corp finance spørgsmål, som jeg er ikke kan løse. Det lyder således:

Your bank offers you the following loan:

You receive USD 1000 today (t = 0), and you have to repay it over the next ten years (t = 1...10). The repayment scheme says that you are supposed to pay an equal amount X in each of years t = 1...9, and ten times this amount (10X) in year 10.

Determine X such that the loan is fairly priced at an interest rate of 3%.

Mvh,

Baggeren


Skriv et svar til: Corp finance spm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.