Teknologi

Naturvidenskabeligt projekt

16. november 2010 af Jakomalaco (Slettet)

Hej alle!

I næste uge skal jeg sammen med en gruppe arbejde på et projekt, som om fredagen skal vises frem for resten af skolen, HTX. Fagene som vi skal tage udgangspunkt i er matematik, biologi, kemi, fysik og teknologi. Problemet hertil er, at vi endnu ikke kan finde ud af, hvad vi skal lave. Vi har forestillet os, at produktet skulle være imponerende, men er hidtil ikke kommet i tanke om sådan et udgangspunkt. Vi har naturligvis ressourcer, men emnet skal kunne betales af den lille mængde penge, vi har fået stillet til rådighed af skolen. Skumpølser og varmt is er emner vi tidligere har tænkt over, samtidig med at de er vores sidste udvejmulighed.

Det kunne være rart med noget kvalificeret inspiration ;)


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. november 2010 af tomfoolery (Slettet)

 Tja, jeg har ikke lige frem et bud, for kender godt problemet, det er altid svært at finde noget som man føler er imponerende. Men tænk på jeres hverdag, er der noget som irritere jer? turen til skole, undervisningen, madpakken. Alt muligt. Og så gå ud fra det.. Den rigtige fremgangsmåde er jo, at finde et problem, og så først derefter, i løbet af projektforløbet at finde en løsning.


Svar #2
17. november 2010 af Jakomalaco (Slettet)

Det var også i de baner, vi tænkte, altså om et udbredt problem fra hverdagen. Uheldigvis havde vi glemt vores deadline, som var i dag, derfor måtte vi tænke hurtigt. Det er nu endt med, at vi skal lege med sodavandsflasker, både affyring med luft og cola-mentos fænomenet. ;)


Skriv et svar til: Naturvidenskabeligt projekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.