Engelsk

oversættelse

25. november 2010 af mikis (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hvordan siger man på engelsk:

- Fritidsjob

- lektielæsning

- sparsommelige


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2010 af imn93 (Slettet)

Har du prøvet en ordbog??

Fritidsjob: "after-school job" el. "part-time job"

Lektielæsning: ?

Sparsomme: sparse el. meagre


Svar #2
25. november 2010 af mikis (Slettet)

 Ville selvfølgelig bruge en ordbog, men ... den er ved min moar, og jeg er ved min far :p


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2010 af Stygotius (Slettet)

Sparsom er ikke det samme som sparsommelig !!

fritidsjob  =  "spare time job"

sparsommelig  =  "economical"

lektielæsning  =  preparation (blandt skoleelever: "prep")


Skriv et svar til: oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.