Andre fag

Jura

18. juni 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej..
Er det muligt at komme ind på jurastudiet hvis man har et gennemsnit på 7.7 eller kan man ligeså godt droppe det! Tænker også på fritiden når man læser på uni.. kan man få tid til at dyrke sport osv. eller tager det helt overhånd med læsning.. hvor mange sider hver dag?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2003 af Vegeta (Slettet)

Du får tid til at dyrke sport osv. Jeg gik engang til kampsport, og der var en der læst på jura og oven i købet havde et fritidsjob, og han kom næsten hvergang til træning, så du skal nok have tid til det, men det er til eksamen du skal læse ekstra meget, det er måske der du ikke får så meget tid til andet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. juni 2003 af Kaare (Slettet)

Så vidt jeg ved er adgangskravet både i Århus og København på over 8 så du skal nok ikke regne med at komme ind på kvote 1 men du kan da altid spare point sammen til en kvote 2 optagelse hvis du virkelig gerne vil studere jura. Men du skal regne med at der er MEGET arbejde forbundet med et universitetsstudium så du kan ikke regne med at have nær så meget tid til alt mulig andet som du havde tidligere.

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2003 af 404error (Slettet)

Og lige netop jura er RIGTIG meget læsning!

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. juni 2003 af Jean

Er andre fag ikke det ?

Svar #5
19. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Hvis man gerne vil studere jura, kan man godt tage HF og så tage en videre gående udd. ??? Mit gennemsnit er på 10,4 i øjeblikket,,,,så jeg ved ik'???

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. juni 2003 af 404error (Slettet)

Matematik er ikke meget læsning. Til gengæld er det meget sværere :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. juni 2003 af Katrine (Slettet)

Delpierro, du skal bare have en gymnasiel uddannelse, om det så er gymnasiet, HF, HHX eller HTX er for så vidt ligemeget. Jeg var i folkeskolen i praktik hos en advokat, og han havde taget gymnasiet, sproglig linie. Men det er helt op til dig selv.

Svar #8
20. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Katrine, Tak for hjælpen. :)

Skriv et svar til: Jura

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.