Engelsk

omformulering (SRP)

10. december 2010 af missunknow (Slettet)

Hej.

er der nogen som vil hjælpe mig med at lave mit abstract til min SRP-opgave?

det er første gang jeg skal det, og derfor har jeg fundet to fra nettet. derfor ville det være rigtigt dejligt, hvis nogen vil være sød at omformulere dem.

jeg ved godt at man selv skal lave sine ting. men jeg er virkelig dårlig til engelsk, og det trækker også ned hvis sproget ikke er korrekt.

This paper deals with the subject harmonious waves. The focus of the paper is firstly to give a description of Hookes Law and the combination with harmonious waves. The aim is to present the basic theory of second order linear differential equations and some examples of their applications in physics. The paper is divided into some small parts; the first part deals with solving the homogeneous linear equations of the form y''+ay'+by=0, where a and b are constant, the second part deals with setting up and solving a differential equation, which describes an object suspended from a spring and moving vertically under frictional forces, by using reasonable assumptions and Newton’s 2. Law, and finally the third part accounts for the physics experiment. The paper concludes that the frictional force is proportional to the velocity of the object.

og den anden:

This study is a walkthrough of the mathematical proof of the linear homogeneous second order differential equation with constant coefficients. In the walkthrough the most important theory of differential equations will be further analysed and proofed.
These differential equations are fundamental tools, when describing a physical system for instant an oscillating system, which is one of the most important motions encountered in nature. At first the study will discuss the simple harmonic motion, which can be expressed by the differential equation y’’+Ay=0. The result of this makes it possible to write a complete solution for the equation y’’+ay’+by=0, and it shows that a damped harmonic motion can be described as this type of equation.
The damping can be provided by the frictional force of a body moving in a fluid, and because of this the study will describe the theory of a body moving in a fluid.
Furthermore two physical experiments will be made, to test and illustrate that the deduced theory of differential equations actually is true.
 

er der derfor nogen som vil omformulere dem og sætte dem sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Men har disse to abstracts noget at gøre med din egen SRP ?

Du kan jo også skrive dit eget sammendrag på dansk og så oversætte det til engelsk bagefter.


Svar #2
10. december 2010 af missunknow (Slettet)

Ja, det har de.

jeg er ikke god til engelsk, det er det som er problemet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så start med at skrive dit eget sammendrag på dansk.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2010 af Stygotius (Slettet)

 Du kan da ikke bare kopiere noget fra nettet og simpelthen sige det samme med andre ord. Det vil du få en meget streng bedømmelse for. Det er faktisk svindel.


Skriv et svar til: omformulering (SRP)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.