Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

kondenserede fugtmængde

15. december 2010 af Frederik Østergård (Slettet)

nogen der kan forklare mig hvad

g=(damptryk gradientene efter kondensation/ lagets diffusionsmodstand) - (damptryk gradientene før kondensation/ lagets diffusionsmodstand)

g= kondenseret kg vand i sekundet pr m^2

det kan skrives med bogstaver som

g=(delta p_2/ m_2)- (delta p_1 /m_1)


Skriv et svar til: kondenserede fugtmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.