Engelsk

English abstract, pleeeeeeeeease hjælp!!

21. december 2010 af almindsø (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Alle :)

Har skrevet et engelsk abstract til min SRP opgave, er der ikke en der please vil læse det igennem og finde mine grammatiske fejl? :)

-er nemlig ikke særlig god til engelsk! :)

På forhånd tusind tusind tak!!

This study investigates immigration in USA and Denmark. It answers questions about immigration problems, different views on immigration, and which kind of immigration strategy the countries are making use of. Trough this study is used the comparative method, why the USA and Denmark constantly is compared to each other. There is also making used of the analyses method in two English articles, which are about the immigrations problems in USA. To support the immigration strategy, and its consequences, is used two sociology scientists’ theories.
In this study it’s shown that the immigration problem is different from USA and Denmark. In USA they’re struggling with illegal immigrants, who are taking jobs from the citizens, which result in a going down economy in the American state. In Denmark the problem is that the immigrant doesn’t fell welcome, and as a part of the society. And therefore they become criminals or isolate themselves together with other immigrants, where they feel accepted. The immigrants look at Denmark, is quite negative. They think it’s a fine country, but that the Danes is traditionally, and not that extroverted as the Americans. What immigrants think about USA is that it’s that everyone can make it in the USA. At last the study found out that the views on the countries is connected to the way the immigration is going on. In Denmark immigrations almost have to give up their personally characteristics, if they want to be a part of the Danish society. In USA you can look like you want to and always become an American, it’s easy just to melt into the society and be a part of it. In the end it looks like USA is a more attractive country to be immigrated in, than Denmark is. But lets not forget that the USA is a big melting pot of different people, and beside it’s not such an old country as Denmark, which makes the reasons for non-traditionally society in the USA.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. december 2010 af OhFortuna (Slettet)

why the USA and Denmark constantly is compared to each other = where the USA and Denmark constantly are compared

There is also making used of the analyses method in two English articles, which are about the immigrations problems in USA = I also made use of two articles about immigration problems in the USA (do you mean articles in the English language or articles published in England)

To support the immigration strategy, and its consequences, is used two sociology scientists’ theories. = Two scientific sociological theories support the immigration stategy. (?)


In this study it’s shown that the immigration problem is different from USA and Denmark.=It is shown that immigration problems (the immigration problem) in the USA and in Denmark and  are (is) different.
my question : Is there only one immigration problem or are there more (single or plural)

In Denmark the problem is that the immigrant doesn’t fell welcome, and as a part of the society. = The problem in Denmark is, that the immigrant feels himself not welcome "as a part of the" or "in the" society (or do you mean that he isn't welcome in Denmark?)

At last the study found out that the views on the countries is connected to the way the immigration is going on. = one of the conclusions of this study is, that the immigrants view on the receiving society, depends highly on his own view on it

Danes is traditionally = Danes are traditonal (trditionally is an adverb).

their personally characteristics : their personal chracteristics

But lets not forget that the USA is a big melting pot of different people, and beside it’s not such an old country as Denmark, which makes the reasons for non-traditionally society in the USA.
It's quite unclear what you mean with this sentence,  Do you mean:
The USA is a melting pot of different people, and thus a quite non-traditional country, compared with an old and traditional country as Denmark (is).


Skriv et svar til: English abstract, pleeeeeeeeease hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.