Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

renteberegning

05. januar 2011 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: C-niveau

f(x)=1,27^x

find den procentvise vækst med udgangspunktet x=4 og x tilvæksten er delta x=1

hvad mener de med x tilvæksten er delta x=1?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. januar 2011 af mathon

   f(4+1) = f(5) = 1,274+1   =   1,274 · 1,27   =   1,27·1,274 =   1,27·f(4) = (1 + 0,27)·f(4) = f(4) + 0,27·f(4)

   vækst
                  f(5) - f(4)   =   0,27·f(4)

vækst
som brøk
                (f(5) -f(4)) / f(4) = 0,27

vækst
i %
                ((f(5) -f(4)) / f(4))·100%  = 0,27·100%  =  27%
 


Skriv et svar til: renteberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.