Spansk

oversættelse haster

08. januar 2011 af lover123 (Slettet) - Niveau: A-niveau


Oversættelse

Dortes far bor i Spanien nu.= Dorte vida padre en España ahora


Ida, Dortes mor, arbejder meget i morgen.= Ida, la madre de Dorte, funciona mucho mañana


Juans hus ligger i dette kvarter.= Casa de Juan está situado en este barrio.


Vi tager også en sandwich og en øl.= También tomamos un bocadillo y una cerveza

Naboerne (vecino) er spaniere.= Los vecinos son españoles.


Der er kun to tjenere i restauranten. = Sólo hay dos camareros en el restaurante

De dyrker (cultivar) mange meloner i Andalucía.= Crecen (cultivar) melones muchos en Andalucía

Jeg tjener kun lidt fordi jeg går i gymnasiet.= Sirvo sólo un poco porque yo voy a la escuela secundaria.


Hun gør altid rent (limpiar) i alle husene. = Ella siempre hace que la limpieza (limpiar) en todas las casas.


Marias gode veninde er fra Danmark. = Buen amigo de María es de Dinamarca.


 

jeg ved ikke helt om det er rigtigt oversæt. håber nogen vil hjælpe.!


Brugbart svar (3)

Svar #1
08. januar 2011 af jbmm (Slettet)

Dortes far bor i Spanien nu.= Dorte vida padre El padre de Dorte vive en España ahora

Ida, Dortes mor, arbejder meget i morgen.= Ida, la madre de Dorte, funciona trabajará mucho mañana
(mañana indikerer at det drejer sig om fremtid/futurum, derfor 'trabajará' eller 'va a trabajar')

Juans hus ligger i dette kvarter.= La Casa de Juan está situado situada en este barrio.
(participium bøjes i køn og tal efter 'estar': está situada (bøjes efter 'la casa')).
(Artikel foran genitiv)

Vi tager også en sandwich og en øl.= También tomamos un bocadillo y una cerveza
OK.

Naboerne (vecino) er spaniere.= Los vecinos son españoles.
OK

Der er kun to tjenere i restauranten. = Sólo hay dos camareros en el restaurante
OK.

De dyrker (cultivar) mange meloner i Andalucía.= Crecen (cultivar) Cultivan muchos melones muchos en Andalucía
dyrke = cultivar
crecer = vokse
vandmelon er også 'sandía'

Jeg tjener kun lidt fordi jeg går i gymnasiet.= Sirvo sólo gano un poco porque yo voy a la escuela secundaria.
tjene = ganar

Hun gør altid rent (limpiar) i alle husene. = Ella siempre hace que la limpieza (limpiar) en todas las casas.
(gøre rent i huset = limpiar (en) la casa, hacer la limpieza en la casa)

Marias gode veninde er fra Danmark. = Buen amigo La buena amiga de María es de Dinamarca.
ven = amigo
veninde = amiga
(Artikel foran genitiv)

 


Skriv et svar til: oversættelse haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.