Andre fag

HJÆLP

16. januar 2011 af obziz (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hvad er still-billeder?(:


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2011 af SuneChr

Prøv at finde via søgemaskine.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. januar 2011 af larak (Slettet)

 omskriv: 5,5m =      cm ? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. januar 2011 af KimT.T. (Slettet)

 550 cm


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. januar 2011 af larak (Slettet)

 ok tak 


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. januar 2011 af larak (Slettet)

 omskriv : 4,05km =   m 

omskriv: 4,2dm= cm

omskriv 1200mm= m 


Brugbart svar (1)

Svar #6
16. januar 2011 af KimT.T. (Slettet)

4,05 km * 1000 = 4050 m

4,2 dm * 10 = 42 cm

1200 mm / 1000 = 1,2 m


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.