Andre fag

Fra STX til HF?

18. januar 2011 af TJJ - Niveau: A-niveau

 Jeg har nu gået på STX i lidt over et halvt år, og jeg overvejer meget at skifte til HF da jeg synes at det er for hårdt og fordi jeg ikke kan overskue at skulle gå på STX i 3 et halvt år mere. ( Jeg er Team Danmark elev, derfor den ekstra tid) Jeg er ved og være lidt bange for jeg går ned med en depression eller stress indenfor kort tid hvis ikke jeg snart gør noget, og det er ikke fordi jeg bare er slap. Det skal lige siges at jeg har nogle ganske fornuftige karakterer på trods af jeg synes det er hårdt. (Snit på 8,4)

Mit spørgsmål er at hvis jeg dropper ud af STX'en nu her (februar) om jeg så kan starte på HF efter sommerferien, eller om jeg skal have haft et helt år på STX eftersom jeg ikke har gået i 10. ? 

Og er der det samme antal lektier, opgaver og timer om ugen på HF som der er på STX? 

Jeg har heller ingen planer om og skulle på universitetet eller noget, jeg tager denne uddannelse for at have noget og "falde tilbage på" og for at have en uddannelse.

Håber I kan hjælpe mig :-) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2011 af mitjilo (Slettet)

 Det lyder som om, at du virkelig har brug for at snakke med din uddannelsesvejleder. 

1: Det er jo ikke sikkert at man kan tage en hf som team danmark-elev, så for en sikkerheds skyld spørg din vejleder eller teamdanmark.

2. Du lyder usikker på dit valg af uddannelse. eller dvs. det er de fleste, men jeg kan ikke se noget fagspecifikt interessegrundlag for stx. Det man vælger, bør man jo nok vælge fordi det interesserer en, eller fordi man går sammen med nogen man har  det godt med.

Jeg valgte HTX-Designlinje fordi jeg er vild med stort set alle slags design. at jeg så senere fandt ud af, at jeg var mere logisk orienteret var jo bare en bonus ifht. de matematiske fag. jeg kendte ingen da jeg startede, men kom til det.

men ellers ellers passer en biologi-kemi-matematik linje godt med idræt..Hvis man vil være fysio-terapeut..

håber det hjalp:)


Skriv et svar til: Fra STX til HF?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.