Engelsk

OVERSÆT FORSVARSMINISTER?

22. januar 2011 af SofieNygaard2

Hej alle

Hvad hedder en forsvarsminister på engelsk. Ordbogen siger defence secretary men ved ikke helt om det er

så hjææælppp


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2011 af BabseBritta (Slettet)

Minister of Defence (I DK hedder det dog Minister for Defence)

Defence Secretary er vel bare Forsvarsministerium, ligesom Interior Secretary = Indenrigsministerium


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2011 af marip1 (Slettet)

 Kommer an på om du mener den amerikanske eller britiske forsvarsminister.

Secretary = AmE (Desuden hedder det Defense på AmE)

Minister  = BrE

I DK vælger vi den britiske version dvs Minister of Defence


Svar #3
23. januar 2011 af SofieNygaard2

Thank you !!!!


Skriv et svar til: OVERSÆT FORSVARSMINISTER?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.