Spansk

Rettelse af SPANSK A oversættelse

22. januar 2011 af Saraoa (Slettet)

 Nogen der lige vil kigge denne her oversættelse igennem og komme med eventuelle rettelser?

På forhånd tak

Sara


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. januar 2011 af Annaknudsen (Slettet)

En nuestra familia siempre hemos viajado mucho. Mis padres han sido en muchos países.
El año pasado estuvieron un mes en México. Me gustaría visitar a la Argentina porque todos dicen que es un país muy bello y todo es más barrato que en Europa. Conozco a un argentino y mi mejor amiga Sofía y yo tenemos planes de visitarlo después de nuestra examen, pero primero hay que ganar dinero . La madre de Sofía trabaja en una agencia de viajes y ha prometido que nos quiere ayudar.
 


Svar #2
22. januar 2011 af Saraoa (Slettet)

 Había kommer da af at man beskriver en handling der har en beskrivende baggrund og er længere tilbage i fortiden end hvad hjælpeverbet HABER er, så må jeg spørge hvorfor du bruger haber? :)


Svar #3
22. januar 2011 af Saraoa (Slettet)

 og det hedder ikke hay + que + infinitiv :) det betyder "man er nødt til", men der skal oversættes "vi er nødt til" og så er det tener + que + infinitiv der bruges :)


Brugbart svar (2)

Svar #4
23. januar 2011 af jbmm (Slettet)

Jeg tror, at dine spørgsmål er ang. følgende:

"vi har altid rejst meget" (=før-nutid)
 har du oversat til "siempre habíamos viajado mucho" (=før-datid (=vi havde altid rejst meget)
men: "simpre hemos viajado mucho (=før-nutid) (er her rigtig, som "Saraoa" skriver)

"hay que ganar dinero" = der skal tjenes penge, man skal tjene penge
men dit forslag "tenemos que ganar dinero" er her det mest rigtige


Svar #5
23. januar 2011 af Saraoa (Slettet)

 Tak for feed-back alle :)


Brugbart svar (2)

Svar #6
23. januar 2011 af jbmm (Slettet)

Jeg glemte en fejl:
'nuestra examen' skal være nuestro examen (examen er hankøn)


Svar #7
09. februar 2011 af Saraoa (Slettet)

 det var den aflevering i hjalp mig med hvoraf det røde er rettelser :) det røde der er understreget er mine egne bud på hva det rigtige ku være :) nogle der ka hjælpe mig?

Vedhæftet fil:Sara-genaflevering.docx

Skriv et svar til: Rettelse af SPANSK A oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.