Samfundsfag

Konservative Folkeparti

10. februar 2011 af andre16 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hvordan mener i at Konservative Folkeparti har håndteret mediernes hetz?

Føler i at Lene Espersen og Henriette Kjær har gjort de rette valh ift. Dansk politik? 

Er det en "fair" måde hvordan medierne har kørt på det konservative Folkeparti? 

Helst uddybende svar 


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. februar 2011 af NikolajOlsen

Er du interesseret i faglige begrundelser eller bare dagligdags-meningstilkendegivelser? Altså er det en opgave eller er vil du bare gerne have en debat?



Svar #2
10. februar 2011 af andre16 (Slettet)

 Faglige begrundelser tak da det skal bruges til en opgave 


Brugbart svar (2)

Svar #3
12. februar 2011 af NikolajOlsen

Hvordan mener i at Konservative Folkeparti har håndteret mediernes hetz?

I selve spørgsmålet ligger den påstand, at de har været ude for en hetz. Det kunne i høj grad godt været et spørgsmål i sig selv. Desuden lægger spørgsmålet op til et svar af subjektiv karakter, og med spørgsmålets påstand om hetz in mente er det svært at inddrage faglig argumentation. Så er man mere ovre i noget kommunikation end politik.

Føler i at Lene Espersen og Henriette Kjær har gjort de rette valh ift. Dansk politik?

Man kan argumentere både for og imod. Man kan også diskutere selve præmissen for spørgsmålet, nemlig om de selv har truffet deres valg. Man kan sige, at Henriette Kjær har truffet det rigtige valg, dels for partiet og dels for sig selv. Partiet blev i nogles, specielt de politiske kommentatorers [sic!] øjne, svækket. Det samme kan nok siges om Lene Espersen. For Henriette Kjær kan man også argumentere for, at hun for at værne om sit privatliv måtte trække sig ud.
Imod taler, at hvis de ikke havde valgt at trække sig, så kunne man forestille sig, at sagerne var ebbet ud. Når de vælger at træde tilbage har de tabt et stort slag til medierne og meningsmålingerne, og det kan man mene ikke bør ske.

Er det en "fair" måde hvordan medierne har kørt på det konservative Folkeparti?

Igen et spørgsmål, der lægger op til en subjektiv vurdering og et spørgsmål, som har en grundlæggende påstand om, at der har været en hetz. Jeg mener der både er argumenter for og imod. Imod taler, at politik ikke skal handle om personer, og at det er fuldstændig ligegyldigt for det politiske, hvordan Henriette Kjærs privatliv er. Imod taler også, at Lene Espersens fravær så vidt jeg husker ikke er markant forskellig fra andre udenrigsministres. For at mediernes behandling er fair taler, at politikerne selv eksponerer sig som privatpersoner i underholdningsprogrammer. Derved forsøger de at vinde popularitet ved at vise sig som privatpersoner, og så må man også forvente, at man kan tabe på samme konto.


Brugbart svar (2)

Svar #4
13. februar 2011 af signemusse (Slettet)

Hej:-) Jeg har lavet en chat/musik hjemmeside. Linket er: http://www.wix.com/signechristense7/musikchat .. Jeg ville blive meget taknemmelig hvis du ville smide en kommentar eller bladre over på masterpage 3 hvor chatten så er.. Du skal ikke tage dig af aldersgrænsen den gælder ikke mere.
- Signe.


Skriv et svar til: Konservative Folkeparti

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.