Spansk

Krise .. Hjælp!!

06. marts 2011 af 3bt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Cada mañana me levanto a las seis y media. Antes del desayuno me levando y visto. De 7 a 7h10 desayunar y ver el noticiario. De 7h10 a 7h30 maquillando y peinando. Luego voy para en la instituto.

er ikke sikker på om dette er grammatisk set rigtigt. Det er til en aflevering, og vil lige have ordstillingerne kigget på, inden jeg fortsætter.. Tak på forhånd.


Svar #1
06. marts 2011 af 3bt (Slettet)

*en el instituto


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. marts 2011 af munequita (Slettet)

Cada mañana me levanto a las seis y media. Antes del desayuno me levando (?? me levanto? me lavo? )  y me visto. Desde las siete hasta siete y diez desayuno y veo las noticias. Desde las siete y diez hasta las siete y media me maquillo y me peino. Luego voy al  instituto.

at sminke sig = maquillarSE --> ME maquillo

at tage tøj på = vestirSE ---> ME visto

fra kl... til kl...... = desde las.... hasta las...


Svar #3
06. marts 2011 af 3bt (Slettet)

Du fortjerner en guld madajle!! Og Gud, hvor er jeg dog ringe hehe. Tusinde tak . så nu har jeg rettet den til, og har fået reglerne med mig:Un día en mi vida.
Cada mañana me levanto a las seis y media. Antes del desayuno me levando y me visto. Desde las 7 hasta 7h10 desayuno y veo las noticias. Desde las 7h10 hasta 7h30 me maquillando y me peinando. Luego voy al instituto, en autobús. La primera clase empieza a las 8. Normalmente tengo cuatro “asignaturas”. Las clases terminan a las 3. Voy directamente a casa. Estoy de vuelta a las 3h30. Desde 3h30 hasta 4h30 hacer la limpieza por algún motivo.
 


Brugbart svar (3)

Svar #4
06. marts 2011 af munequita (Slettet)

Du har ikke rettet alle fejl, men det må du jo selv om......hvis det er sådan du vil have det.

Cada mañana me levanto a las seis y media. Antes del desayuno me levando(lme levanto/me lavo...el lign. levando giver ikke mening) y me visto. Desde las 7 hasta 7h10 desayuno y veo las noticias. Desde las 7h10 hasta __ 7h30 me maquillando(ikke gerundum!) y me peinando(ikke gerundium). Luego voy al instituto, en autobús. La primera clase empieza a las 8. Normalmente tengo cuatro “asignaturas”. Las clases terminan a las 3. Voy directamente a casa. Estoy de vuelta a las 3h30. Desde___ 3h30 hasta___ 4h30 hacer (bøj verbet!)la limpieza por algún motivo.
 

jeg er ikke sikker på at man skriver klokkeslet på spansk sådan som du har gjort. under alle omstændigheder ville jeg være konsekvent dvs. jeg ville enten skrive det fuldt ud med bogstaver eller bruge tal. Jeg foretrak at fortsætte som du startede... a las seis y media... osv. a las siete y diez.....


Svar #5
06. marts 2011 af 3bt (Slettet)

Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg skrev lavanto, for rettede det kort efter til lavo.

mellemrummet er også væk..

verberne er bøjet til maquillo og peino - & har bøjet verbet hacer til hago.

Skulle lige have en kop kaffe, så fik jeg dem lige klaret.

& du har ret i at det med talene er lidt fail. Men any ways, mange tak, og fortsæt en god aften (:


Skriv et svar til: Krise .. Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.