Engelsk
HASTER!
12. maj 2005 af
MizzL (Slettet)
Nogle der gider rette de grammatiske fejl? skal afleveres imorgen Fredag.. Det gælder mine årskarakterer.. PLZ!?
I think the inspector have a strong message with the few last lines. He tries to say that we are all same, and we need to behave us towards others as we would like others to behave us. There are no higher class, when we are talking about human, and we all need to respect each other.
Because Daisy Renton is dead, which is sad, there are still millions of other people which are in the same problems. You don’t have to think it’s to late to do something good to other people.
I think the inspector have a strong message with the few last lines. He tries to say that we are all same, and we need to behave us towards others as we would like others to behave us. There are no higher class, when we are talking about human, and we all need to respect each other.
Because Daisy Renton is dead, which is sad, there are still millions of other people which are in the same problems. You don’t have to think it’s to late to do something good to other people.
Svar #1
13. maj 2005 af MaChris (Slettet)
Ved ikke om det er for sent men har rettet det jeg kan se:
I think the inspector has a strong message with the few last lines. He tries to say that we are all the same, and we need to treat others as we would like others to treat us. There isn't a higher class, when we talk about human beings, and we all need to respect each other.
Because Daisy Renton is dead, which is sad, there are still millions of other people who have the same problems. You don’t have to think it’s to late to do something good to other people.
I think the inspector has a strong message with the few last lines. He tries to say that we are all the same, and we need to treat others as we would like others to treat us. There isn't a higher class, when we talk about human beings, and we all need to respect each other.
Because Daisy Renton is dead, which is sad, there are still millions of other people who have the same problems. You don’t have to think it’s to late to do something good to other people.
Svar #2
13. maj 2005 af Fingersen (Slettet)
Lige et par enkelte rettelser til #1:
few last = last few
and = el and that we
isn't a = is no
when we talk = when it comes to/regarding
of other people = of people
don't + it's = skal skilles ad.
MVH
Fingersen
few last = last few
and = el and that we
isn't a = is no
when we talk = when it comes to/regarding
of other people = of people
don't + it's = skal skilles ad.
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: HASTER!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
