Engelsk

HJÆLP!!! DET HASTER

23. marts 2011 af Lillozz (Slettet)

The paragraph: Præpositioner. PÅ dansk kan der efter en præposition stå en infinitiv og en at-sætning. På engelsk eksistere disse to konstruktioner ikke; en præposition kan ikke efterfølges af en that-sætning eller en infinitiv. Der er flere muligheder for at klare dette problem.

--i visse tilfælde, spicielt når den er uden større betydningsfulde, kan præpositionen udelades:

I am sure that he saw us(sure of)

--hvis præpositionen ikke (kan) udelades, er det almindeligste, at den følges af en ing-form:

He was not too happy about singning.= Han var ikke alt for glad for at skrive under.

--i visse tilfælde kan man indføje udtryk som the fact, the possibility eller it mellem præp. og that-sætningen.

in spite of the fact that= til trods for at hun blev..

I'll see to it that you=jeg skal sørge for at...

Rewrite the paragraph in English with new examples. You should choose a different style from the one in the grammar book, e.g. a letter, a magazine article, an interview, a rap...

HJÆLLLPP!!!! KAN IKKE KOMME IGANG!!!


Skriv et svar til: HJÆLP!!! DET HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.