International økonomi

Find forbrugerens efterspørgelse

26. maj 2014 af Materfabb (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej!

Har lidt et problem med følgende opgave i MikroØkonomi, idet jeg ikke kan få løst den helt.

Opgaven lyder: Find forbrugerens efterspørgsel ved priserne p=(1,1,1) og formuen y=4.

Forbrugerens nyttefunktion skal desuden nævnes, at være: u(x1,x2,x3)=3*sqrt(x1+x2+2*x3)

Har prøvet med Lagrange med synes ikke det giver noget rigtigt.

Nogen der kan hjælpe?


Skriv et svar til: Find forbrugerens efterspørgelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.