Samfundsfag

Faktorindkomst

18. juni 2014 af multo26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Når jeg slår ordet faktorindkomst op forstår jeg ikke forklaringen. Hvad er faktorindkomst?


Svar #1
18. juni 2014 af multo26 (Slettet)

Jeg kan se i bogen at faktorindkomst er lig med bruttonationalprodukt og endelig efterspørgsel. Det jeg ved om bruttonationalproduktet er at det er hvor meget et land producerer.


Svar #2
18. juni 2014 af multo26 (Slettet)

Bruttofaktorindkomst = lønsum + bruttoprofit

Nettoprofit = lønsum + (bruttoprofit - reinvesteringer)

Bruttoprofit - nettoprofit = det beløb der skal anvendes for at vedligeholde kapitalapparatet = reinvesteringer


Svar #3
18. juni 2014 af multo26 (Slettet)

#2

Bruttofaktorindkomst = lønsum + bruttoprofit

Nettoprofit = lønsum + (bruttoprofit - reinvesteringer)

Bruttoprofit - nettoprofit = det beløb der skal anvendes for at vedligeholde kapitalapparatet = reinvesteringer

Det er nettofaktoindkomst og ikke nettoprofit der er = lønsum + (bruttoprofit - reinvesteringer)


Skriv et svar til: Faktorindkomst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.