Programmering

MATLAB

07. januar 2015 af 09xcc (Slettet)

Nogen der kan hjælpe med opgaven på vedhæftede billede?

Vedhæftet fil: assignment 4f.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

function idComplete=removeIncomplete(id)

n=length(id);

x=floor(id);

a=[0];

for i=1:n

     for j=1:n

          for k=1:n

                 if x(i)==x(j) & x(i)==x(k) & i~=j & i~=k & k<j

                 a=[a id(i)];

                 end

          end

     end

end

idComplete=a(2:end)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2015 af hesch (Slettet)

#1:     Vidste du ? ?

........ at hvis du trykker "Enter" får du dobbelt linieskift. Hvis du trykker "Shift Enter" får du enkelt linieskift ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Nej, det var jeg ikke klar over. Synes du, jeg frådser med pladsen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. januar 2015 af hesch (Slettet)

#3:  Nej, jeg har bare set andre kunne lave enkelt linieskift, hvor jeg ikke kunne, hvilket irriterede mig så meget, at jeg begyndte at eksperimentere med Ctrl, Alt, osv., indtil jeg knækkede koden.   :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
07. januar 2015 af Keal (Slettet)

En lidt mere elegant og effektiv løsning:

function idComplete=removeIncomplete(id)
x = floor(id);
keep = false(1,length(x));
for i = unique(x)
    keep(x==i) = sum(x==i)==3;
end
idComplete = id(keep);


Svar #6
12. januar 2015 af 09xcc (Slettet)

Tak for brugbar svar :)


Skriv et svar til: MATLAB

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.