Programmering

MATLAB

12. januar 2015 af 09xcc (Slettet)

Hej. Nogen, der kan hjælpe med programmerings opgave i MATLAB?

Vedhæftet fil: assignment 5d.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2015 af Keal (Slettet)

function A = circleAreaMC(xvals, yvals)

N = length(xvals);
n = sum(xvals.^2 + yvals.^2 < 1);
A = 4*n/N;


Skriv et svar til: MATLAB

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.