Programmering

MATLAB PROGRAMMERING HJÆLP HASTER

16. april 2015 af AlmostDoneO

Hej,

Jeg sidder med en MatLab opgave, jeg simpelthen ikke kan få løst er der nogle kloge hoveder der kan hjælpe?

Min kode ser ud som følger og opgaven er vedhæftet


function tN = bacteriaGrowth(n0, alpha, K, N)
t=1;
n(1)= n0;
while n(t)<N;
n(t+1)=(1+alpha*(1-(n(t)/K)))*n(t);
t=t+1;
if n(t) < N && n(t) < K;
tN = t;
end
end
 

Vedhæftet fil: Exercise (Matlab)-10.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2015 af Keal (Slettet)

Det er ikke nødvendigt at gemme alle n-værdierne i en vektor. Du behøver kun den forrige.

function tN = bacteriaGrowth(n0, alpha, K, N)
tN = 0;
n = n0;
n_prev = n0;
while n < N;
    n = (1 + alpha*(1 - n_prev / K )) * n_prev;
    tN = tN + 1;
    n_prev = n;
end


Skriv et svar til: MATLAB PROGRAMMERING HJÆLP HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.