Programmering

MatLab Fermentation rate HASTER

16. april 2015 af AlmostDoneO

Har følgende kode, der ikke fungerer som den skal. Nogen der er gode til MatLab der kan hjælpe?


function averageRate = fermentationRate(measuredRate,lowerBound,upperBound)
mT=measuredRate;
v=[];
for i=1:8
if mT(i) < 15 || mT(i)>25
v=[v i];
end
end
measuredRate(v)=[];
mean(measuredRate)
end
 

Vedhæftet fil: Exercise (Matlab)-14.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2015 af Bookeater

For det første kan jeg ikke hjælpe dig. For det andet hjælper det ikke at oprette 13 emner om det!


Svar #2
16. april 2015 af AlmostDoneO

Hvis du kigger efter er det spørgsmål til forskellige opgaver, jeg har behov for hjælp til

Brugbart svar (1)

Svar #3
16. april 2015 af Keal (Slettet)

function averageRate = fermentationRate(measuredRate,lowerBound,upperBound)
% Determine all valid observations
valid = measuredRate > lowerBound & measuredRate < upperBound;
% Compute the mean of valid observations
averageRate = mean(measuredRate(valid));
end


Svar #4
16. april 2015 af AlmostDoneO

Fedt - Tak Keal :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. august 2016 af Searchmath (Slettet)

Det virker ikke hos mig. Matlab bryder sig ikke om måden grænserne er defineret på:(


Skriv et svar til: MatLab Fermentation rate HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.