Programmering

MatLab Removing incomplete experiments

17. april 2015 af AlmostDoneO

Er der nogen der kan se hvad der er i vejen med min kode

function idComplete = removeIncomplete(id)

v=floor(id);

u=unique(v);

n=hist(v,u);

a=n>2;

b=setdiff(v,u(n>2));

l1=length(v);

l2=length(b);

for i = 1:l1

for j = 1:l2

if v(i) == b(j)

v(i)=0;

break;

else

v(i)=1;

end

end

end

id(v)

Vedhæftet fil: Exercise (Matlab)-17.pdf

Skriv et svar til: MatLab Removing incomplete experiments

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.