Afsætning

Statistik

28. april 2015 af Asal83 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

jeg har målt A 10 gange og B 10 gange i en apparat og nu skal jeg lave t-test...

\frac{\frac{Xa-Xb}{s}}{^{\sqrt{n}}}

Xa og Xb er middelværdi

hvad er min n ? 20 eller 10 ???? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2015 af Stats

.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2015 af Keal (Slettet)

Hvis varianserne for de to stikprøver kan antages at være ens, så benyt at teststørrelsen

          t = \frac{\bar{X}_a - \bar{X}_b}{s\sqrt{\frac{1}{n_a} + \frac{1}{n_b}}}\quad \text{hvor} \quad s = \sqrt{\frac{(n_a-1)s_a^2 + (n_b-1)s_b^2}{n_a+n_b-2}}

følger en t-fordeling med na - nb - 2 frihedsgrader under nulhypotesen

         H_0: \bar{X}_a = \bar{X}_b


Skriv et svar til: Statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.