Psykologi

Kognition og perception

13. juni 2015 af Uddannelse2016 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa,

Er der en af jer, der ligger inde med en god, dansk definition af begreberne "Kognition" og "Perception". Mit bedste bud er, at kognition = indlæring og perception = opfattelse. :-)

Mvh.

Kasper


Svar #1
13. juni 2015 af Uddannelse2016 (Slettet)

Bump :-)


Svar #2
13. juni 2015 af Uddannelse2016 (Slettet)

Bump :-)


Svar #3
14. juni 2015 af Uddannelse2016 (Slettet)

Bump :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. juli 2015 af klotte (Slettet)

kognition =tænkning, perception= sansning.


Skriv et svar til: Kognition og perception

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.