Engelsk

Oversætning

11. december 2015 af cupops (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg kan overhovedet ikke finde hovede eller hale i denne sætning

The amount that the probability of 'E', pE differs from 1/26 is pE - (1/26) = 0.127 - 0.0385 = 0.0885. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2015 af Stygotius (Slettet)

Du mener nok "oversættelse".

"Den mængde som sandsynligheden af 'E', pE adskiller sig fra  1/26 ved, er (1/26) = (1/26)-0,0385 = 0.0885


Skriv et svar til: Oversætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.