Programmering

Sekvensdiagrammer

14. december 2015 af Mikkel2345 (Slettet)

Hej er der nogle som er god til at lave sekvensdiagrammer ud fra kode :


public void saveInsulin(View view) {

double insulin = Double.parseDouble(insulin2.getText().toString());

String dateI= e7.getText().toString();

String timeI = e8.getText().toString();

userDbHelper=new InsulinDbHelper(context);

sqLiteDatabase=userDbHelper.getWritableDatabase();

userDbHelper.addinnInsulin(insulin, dateI, timeI, sqLiteDatabase);

Toast.makeText(getBaseContext(), "Data gemt", Toast.LENGTH_LONG).show(); userDbHelper.close(); }
 

Vedhæftet fil: sekvensdiagram.PNG

Svar #1
15. december 2015 af Mikkel2345 (Slettet)

ehjkwla

Vedhæftet fil:sekvensdiagramme78.PNG

Skriv et svar til: Sekvensdiagrammer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.