Programmering

Kode forklaring

18. december 2015 af Mikkel2345 (Slettet)

Hej alle ,

er der nolge som er god til programmering som vil hjælp mig med programmering 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2015 af LarsJensen0 (Slettet)

ja, hvad er spørgsmålet ?


Svar #2
18. december 2015 af Mikkel2345 (Slettet)

hej 

hvis du gider at foklar mig hvad der sker i koden, som du ser nedenfor 


public void saveInsulin(View view) {

double insulin = Double.parseDouble(insulin2.getText().toString());

String dateI= e7.getText().toString();

String timeI = e8.getText().toString();

userDbHelper=new InsulinDbHelper(context);

sqLiteDatabase=userDbHelper.getWritableDatabase();

userDbHelper.addinnInsulin(insulin, dateI, timeI, sqLiteDatabase);

Toast.makeText(getBaseContext(), "Data gemt", Toast.LENGTH_LONG).show();

userDbHelper.close(); }
 


Svar #3
18. december 2015 af Mikkel2345 (Slettet)

og saveInsulin(View view er en metode som bliver kaldt når patienten trykker på den 


Skriv et svar til: Kode forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.