Engelsk

grammatik

10. februar 2016 af Aleynaa - Niveau: C-niveau

Exercise B: Please make questions by using the words below with “am or is or are” in correct order as in the example. 

Ex. your homework/what 

* What is your homework? 

1. how/ you /old  ( How old are you)

2. her name/ what (What are her name)

3. your teacher/ where  (Where are your teacher)

4. you/ how (How are you)

5. late/ Gerry/why (Why is Gerry late)

6. where/ my pencil  (Where is my pencil)

7. the children/ in the pool/ why  (Why are the children in the pool)

8. her sister/ when/ home (When are her sister home)

9. his bag/ how much (how much are his bag)

10. eggs/ how many/ there (how many eggs are there)

Er det korrekt ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2016 af 123434 (Slettet)

Lige et par rettelser, ellers fint. 

Where is your teacher (3. persons ental derfor is)

What is her name? (name udskiftes med it, derfor 3. persons ental som kræver is)

How much is his bag? (Udskift his bag med it, derfor 3.persons ental som kræver is)

When is her sister home(sister=she, derfor 3.persons ental som kræver is)

3.persons ental=It/she/he is


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2016 af Stygotius (Slettet)

2. her name/ what (What are her name)

3. your teacher/ where  (Where are your teacher)

8. her sister/ when/ home (When are her sister home)

9. his bag/ how much (how much are his bag)

Fede typer = fejl.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2016 af Stygotius (Slettet)

Sg.

1 I am

2  You are

3  He / she / it / navneord / navne  is

Pl.

1  We are

2   You are

3  They / navneord / navne  are

Det er noget af det første man lærer / skal lære i engelsk.


Skriv et svar til: grammatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.