Programmering

Hjælp med matlab aflevering!

18. februar 2016 af valeras (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne aflevering?

Vedhæftet fil: Exercise (Matlab).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2016 af Jerslev

#0: Hvad er problemet?
- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
18. februar 2016 af valeras (Slettet)

problemet er at jeg er ret dårlig til det og har ingen ide om hvad jeg skal skrive. jeg har lavet denne kode men den er forkert

function y = evaluateTaylor(x)
x=1;
    y = (x-1)-1/2*(x-1)*2+1/3*(x-1)*3;
    return y;
    
%print(evaluateTaylor(2))


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2016 af Jerslev

Prøv med:

function y = evaluateTaylor(x)

y = (x-1) - 1/2 * (x-1)*2 + 1/3 * (x-1)*3;

end

Er du forresten sikker på, at du ikke ønsker nogle "opløftet i" inde i din beregning af y?

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Hjælp med matlab aflevering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.