Erhvervsret

Er dette udregnet rigtigt?

09. april 2016 af NickNemeth (Slettet) - Niveau: C-niveau

     4p^8

_____________

    20p^2


<=> 0.2p^6


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2016 af 656

Ja det er rigtig udregnet.


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. april 2016 af 123434 (Slettet)

4p8/20p2

4/20=0,2

p8/p2=p8-2=p6

4p8/20p2=0,20p6

Du har regnet helt rigtigt.


Svar #3
10. april 2016 af NickNemeth (Slettet)

Tak :D


Skriv et svar til: Er dette udregnet rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.