Programmering

datasæt

08. august 2016 af Searchmath (Slettet)

Hej

Jeg har følgende opgaveløsning


Svar #1
08. august 2016 af Searchmath (Slettet)

Jeg er ikke helt færdig med løsningen for vil gerne vide hvordan jeg kan fortælle matlab at den kun skal tage de tal som er ens 3 gange fx 1 1 1. 

jeg prøver at løse denne opgave: 


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. august 2016 af Keal (Slettet)

Du kan vel undersøge om

sum(idComplete==1) == 3;


Svar #3
08. august 2016 af Searchmath (Slettet)

Det skal ikke være en specifik løsning, for tallene kan variere. 

Hvordan ville du løse opgaven i #1?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. august 2016 af hesch (Slettet)

Jeg kender ikke Matlab, men det kan vel skrives ( pseudosprog ):

if ( a = b ) and ( b = c ) then . . . . .

eller rettere

id_complete := ( a = b ) and ( b = c );


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. august 2016 af hesch (Slettet)

Mere omfattende datasæt:

id_complete := true;
k := a[1];
for i := 1 to N do
if ( k<>a[i]) then id_complete := false;
 


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. august 2016 af Keal (Slettet)

#3 Det er jeg klar over. Du skal så loope igennem alle værdierne. I MATLAB kan det fx gøres på følgende måde

x = floor(id);
keep = false(1,length(x));
for i = unique(x)
     keep(x==i) = sum(x==i)==3;
end
idComplete = id(keep);


Svar #7
09. august 2016 af Searchmath (Slettet)

#6:

Jeg vil være sikker på, at jeg forstår hvert trin. Ret mig endelig, hvis jeg tager fejl.

1. Falsk hvis den afrundet værdi har en længde på 1? 

false(1, length(x)) 

2. hvad betyder det? i = unique(x) ?


Svar #8
10. august 2016 af Searchmath (Slettet)

Keal jeg har brug for din hjælp her:  https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1694989  :-(


Skriv et svar til: datasæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.