Musik

middelafstand

03. april 2017 af NevruzB (Slettet) - Niveau: C-niveau

y = 17,29 * x1,5

A) Bestem middelafstanden til Solen for en planet med ømløbstiden 29,4 år

B) Hvor mange gange er omløbstiden for planet B større end for planet A som er 245,896


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2017 af mathon

y = 17,29 * x1,5               hvor y er omløbstiden og x er middelafstanden til solen.

                                     x=\left (\frac{y}{17{,}29} \right )^{\frac{2}{3}}


Svar #2
03. april 2017 af NevruzB (Slettet)

Hvordan beregner jeg a


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2017 af NielsAamandPedersen

Ingen ide - men prøv at stille spørgsmålet i matematikafdelingen ;)

Skriv et svar til: middelafstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.