Samfundsfag

Samfundsfag

05. april 2017 af whynotXD - Niveau: 9. klasse

Kan i være søde og rette min tekst og evt. komme med noget feedback

Hvilken betydning har det for os mennesker at være et socialt væsen?

Mennesker er ligesom dyr, uden en gruppe bliver man holdt ude og spist af de andre dyr altså mennesker i denne her forstand. nu til dags er det næsten et krav at socialisere sig med andre for hvis du ikke gør det vil dine andre med mennesker automatisk ikke bryde sig så meget om dig, lad os forestille os en helt normal folkeskole klasse, alle fra klassen er gode venner undtagen Mikkel, Mikkel har aldrig rigtig været god til at snakke med de andre fra hans klasse

og på grund af det, har de andre udviklet et form for had for ham, de tror at grunden til at han ikke snakker med dem er fordi han ikke bryder sig særlig meget om dem.

Hans klassekammerater begynder så småt at angribe ham med ord, og nogle gange også fysisk. Mikkel har nu skiftet mening og vil derfor prøve at socialisere med de andre, men det vil de ikke tillade og holder ham derfor ude.

Så sagt på en kort måde hvis man ikke socialisere sig, er det næsten umuligt at klare sit hverdagsliv


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2017 af Frellurian (Slettet)

Præcist hvad er det du vil have rettet? Sprogligt er det en dum idé at få rettelser fra internettet, det er meget let for din lærer at se at du ikke selv har lavet rettelserne, hvis at han/hun kender dit sprog godt nok.


Skriv et svar til: Samfundsfag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.